Woningen

Toe aan een nieuw interieur voor je woning? Ik kan je helpen met totaalrenovaties, het herbekijken van de huidige indeling van je woning en tot slot de uiteindelijke inrichting. Ik maak van je huis je thuis!

Loft Maastricht

Een loft met een high end afwerking, dat is het minste dat je van dit project in Maastricht kan zeggen. De luxueuze uitstraling en unieke accenten zorgen ervoor dat deze badkamers en toilet echte eyecatchers zijn. De ‘vurige’ verlichting aan de badrand maakt het plaatje helemaal af.

Woning Meeuwen

Jouw keuken opsmukken met een staaltje creativiteit?

Voor dit project in Meeuwen werd de verlichting van het keukenblad naar een hoger niveau getild.

Woning Veldwezelt

Deze woning werd voorzien van een nieuwe leefruimte en keuken. De zwarte accenten geven het geheel een strakke, moderne look.

Appartement Meeuwen

Het bestaande interieur van deze duplex was opgeleefd en bestond vooral uit aparte kasten, waardoor de eenheid in de woning verloren ging. Ik heb alle ruimtes onder handen genomen en een bepaalde rust in het ontwerp gecreëerd door de verschillende delen met elkaar te verbinden. Alles werd op maat gemaakt en de gebruikte materialen zijn doorgetrokken. De deur aan de inkom en de toiletdeur zijn opgenomen in een fineer wand om de kleine inkomhal ruimtelijker te laten lijken.
De inrichting van de badkamer is heel minimalistisch gehouden maar praktisch opgebouwd. Bovendien hield ik ook rekening met het ouder worden van de bewoners.

Woning Genk

Voor dit project verzorgde ik de verbouwing van een halfopen bebouwing van een gezin met twee kinderen. De opdracht was om de verschillende ruimtes beter op elkaar te laten aansluiten en het bureau af te scheiden van de inkom en leefruimte, maar zonder het contact tussen de verschillende ruimtes te verliezen. De bovenverdieping kreeg een make-over en de kinderkamer en badkamer zijn omgeruild. Dit werd gedaan omdat de klant droomde van een inloopdouche en bad.

Woning Genk

De overdekte buitenruimte zorgde ervoor dat de leefruimte vrij donker was. Door deze ruimte mee op te nemen in het interieur en te werken met grote raampartijen, trok ik het licht als het ware naar binnen. Verder werd het geheel ook dynamischer en praktischer gemaakt. De materiaalkeuze werd bewust sober gehouden en doorgetrokken doorheen de hele ruimte.

Appartement Hasselt

Het contrast voor deze klant kon niet groter: verhuizen van een vierkantshoeve met veel tuin naar een appartement in de stad. Het ruimtelijke gevoel dat ze altijd hadden, wilden ze ook terugvinden in het appartement. Er is daarom gekozen om enkel kasten te voorzien tegen de wanden om naar de raampartijen te verwijzen en ruimte te creëren. De atypische indeling van de zithoek zorgt voor een verrassend effect en geeft de eetplaats een geborgen gevoel, terwijl de zitruimte hierdoor ruimer lijkt.

Appartement Knokke

Na een eerste succesvolle samenwerking schakelde deze klant mij opnieuw in het ontwerp van een appartement. Dit deed hij nog vóór de ruwbouw van het appartement klaar was. Hierdoor heb ik de indeling van alle ruimtes kunnen optimaliseren naar hun noden.
De bedoeling was om van het appartement een sober geheel met de nodige comfort te maken, zodat ze zich écht thuis voelden.

Woning Hasselt

In dit huis had ik in de jaren ervoor reeds de berging, wasplaats, dressing en slaapkamer ingericht. Enkel de leefruimte en de keuken moesten nog heringedeeld worden. In de keuken is er bewust gekozen om het tablet in dezelfde kleur te nemen zodat de rust bewaard bleef. Bovendien werd het op deze manier ook tijdloos. Door van de keuken een U-vorm te maken, ontstaat er een relatie met de zithoek. De zithoek ligt één treden lager dan de keuken en werd door twee wanden afgescheiden. Tussen de zithoek en de bureau was er een wand die ik voor de helft liet verwijderen. Aan één zijde plaatste ik een haard, zodat het één geheel werd.  Zo was het bureau toch nog afgescheiden van de zithoek.

Woning Schilde

Tijdens dit project werd ik ingeschakeld om van een oud huis een droomhuis te maken. Samen met de eigenaars besprak ik uitgebreid de stijl die ze voor ogen hadden. Hierna kon ik aan de slag met een volledige herindeling en interieurinrichting die strookte met de gewenste stijl. 

Woning Niel-bij-as

Tijdens dit project renoveerde ik de keuken en de leefruimte. De leefruimte was zeer klassiek ingericht. De leefruimte en de keuken waren bijvoorbeeld volledige aparte ruimtes. De klant wou graag een ruimere keuken en meer visueel contact met de leefruimte. Om deze twee ruimtes meer in elkaar te laten overlopen, werd er beslist om de wand tussen de leefruimte en de keuken gedeeltelijk weg te nemen. Ik renoveerde ook de badkamer op het gelijkvloers. Deze badkamer voldoet nu aan de hoogste normen van comfort. Daarnaast is er een inloopdouche én een ligbad voorzien. 

Woning Olmen

De opdracht tijdens dit project was simpel: zoveel mogelijk open ruimte creëeren met veel daglicht. Om dit te realiseren, is er geopteerd om aan de achterzijde een uitbouw te maken met veel glas. Op deze manier werd de leefruimte vergroot en was de dakoversteek weg. Het resultaat werd een woning die rust, ruimte én licht uitstraalt. 

Appartement Knokke

De uitdaging tijdens dit project waren de vloeren en technieken die reeds aanwezig waren. Hier moest ik rekening mee houden tijdens het ontwerpen. Het resultaat werd een tijdloze inrichting. 

Loft Turnhout

Voor deze opdrachtgever had ik reeds enkele andere inrichtingen gedaan. Ik werd van bij de plannen reeds betrokken. Zo werd de ruwbouw aangepast aan het interieur. Dat was een enorme meerwaarde voor het resultaat. 

Woning Tessenderlo

Dit project bestond in eerste instantie uit het keukenontwerp, maar werd uitgebreid tot de herinrichting van de leefruimte. Zo kon ik, door gebruik van herkenbare kleuren en materialen, van de living en de keuken één geheel maken.  

Woning Oudsbergen

De eigenaars van deze woning schakelden mij in om hun badkamer en leefruimte te renoveren. Voor de badkamer hadden ze een duidelijk beeld voor ogen: de sfeer van een gezellig hotel. Om dit te bekomen, werd er in de douche bijvoorbeeld een extra bankje gecreëerd om de ruimte optimaal te benutten. Daarnaast plaatse ik ook een moderne foamzetel, die nat mag worden, in de badkamer. 

Woning Geetbets

De bewoners van deze woning wilden hun onderverdiep uitbreiden met een uitbouw. Ik maakte een ontwerp dat volledig bestond uit glas. Zo leek de ruimte opmerkelijk groter. Dit nieuw gedeelte werd een zit- en eetruimte waar je nu gezellig kan vertoeven en genieten, terwijl de kinderen in de tuin spelen. 

Woning As

Toen ik aan de slag ging met mijn ontwerp voor de totaalrenovatie van deze woning, zag ik enorm veel potentieel in het onderste verdiep. Dit verdiep ging nu verloren door een onlogische indeling. Daarom werkte ik een volledig nieuwe indeling uit. De ruimte waar vroeger de wasplaats was, werd nu de zithoek en in de bijkeuken kwam de wasplaats. Op die manier werd elke ruimte optimaal benut.

Woning Tessenderlo

Vóór de transformatie bestond deze woning, uit de jaren 60, uit heel wat overbodige dunne tussenwanden. Ik haalde deze wanden weg waardoor één open ruimte ontstond. 

Woning Maaseik

Dit project bestond uit de totaalrenovatie van de gedeeltelijke woning en bijbouw. De challenge was om van het oude en nieuwe gedeelte één geheel te maken. Ik maakte een ontwerp voor de badkamer, de keuken, de leefruimte en de dressing. In de keuken gebruikte ik wandkasten voor een optimaal gebruik van de ruimte en in de dressing ontwierp ik een ‘special effects’ plafond zodat het lijkt alsof je naar de hemel kijkt. 

Woning Wilsele

De eigenaars van deze woning wilden de leefruimte en keuken renoveren. Ik maakte een ontwerp waarbij deze twee ruimtes één geheel werden. Hierdoor voelt de ruimte nu opmerkelijk groter aan dan voordien. 

Woning Herk-De-Stad

De eigenaars van deze woning schakelde mij in om de gehele bovenverdieping, die bestond uit een badkamer, slaapkamer én bureau, te herbekijken. In de slaapkamer haalde ik het plafond weg waardoor een mezzanine ontstond. Zo werd de kamer in één keer een heel stuk groter. 
De badkamer kreeg een luxueuze uitstraling en de bureauruimte werd praktisch maar aangenaam ingericht. 

Woning Tessenderlo

Dit project was een totaalrenovatie van één verdiep dat bestond uit een leefruimte, een keuken, een badkamer en één slaapkamer. Veel kamers op één verdiep dus. Niet dragende muren gingen weg en een grotere badkamer, slaapkamer en zélfs een dressing ontstond.

Woning Sint-Truiden

Een zolderverdiep omtoveren naar twee kinderkamers en één badkamer, dat was de uitdaging van dit project. Om de ruimte optimaal te benutten maakte ik op elke kamer boven de trap een coole zitruimte voor de kids. Op deze manier ging geen enkele ruimte verloren.

Loft Hasselt

De eigenaren van dit pand kochten deze loft omdat ze enorm veel potentieel zagen. Al vlug bleek het inrichten toch moeilijker dan ze dachten. Daarom schakelde ze mij in. Ze wilden graag voldoende bergingen maar toch het ruimtelijke gevoel behouden. Om dit te bekomen, werd er bewust gekozen voor een strakke vormgeving. Het kerselaar hout is bovendien terug te vinden over de gehele woning om een warme en rijkelijke touch te geven aan het interieur. 

Loft Opglabeek

Voor dit project toverde ik een lege ruimte boven het bedrijf om in een loft voor een gezin met twee kinderen. Ik werd gevraagd om een gezellige open ruimte te creëeren met industriële touch.

 

Iedereen heeft graag veel natuurlijk licht bij het koken, daarom zijn de keuken en leefruimte gesitueerd in het gedeelde waar de meeste ramen zijn. Zo kan iedereen genieten van veel lichtinval. Tot slot bouwde ik slaapkamers, badkamer en technische ruimte in een soort box waarrond de leefruimte is gecreëerd.

 

 

 

Appartement Hasselt

Bij de inrichting van dit appartement ben ik reeds aangesproken door de klant voor de start van de ruwbouw. Op deze manier heb ik de indeling van het appartement kunnen optimaliseren naar de eisen en noden van de klant.

 

Eén van de wensen was om het aantal bestaande en waardevolle meubels en kunstwerken te integreren in het ontwerp. Zodanig dat ik er toch een geheel van kon maken. Om deze reden is al het maatwerk bewust strak en eenvoudig gehouden, zodanig dat meubels en kunstwerken beter tot hun recht komen.

 

De badkamer en slaapkamer zijn opgevat als een soort hotelkamer, functioneel maar wel gezellig en praktisch.

 

 

Appartement Zonhoven

Hoe kan je van je huis een geheel maken? Niet simpel. Deze klant vroeg me om samenhang te creëren voor hun nieuwbouwappartement. De keuken en badkamer waren reeds voorzien, maar de andere ruimtes hadden nog een magic touch nodig. Daarnaast was er een expliciete vraag om rekening te houden met verlichting en kleurgebruik van de wanden.

 

Aan de keuken heb ik enkele kasten voorzien samen met een Amerikaanse koelkast en een kleine ontbijttafel. De deuren zijn in dezelfde kleur als de keuken geschilderd om rust te brengen in het appartement. Houten accenten zorgen dan weer voor een warme toets in het geheel.

 

In een goed ontwerp voel je je meteen thuis en heb je een comfortabel en veilig gevoel!

Andere projecten

Andere projecten

e