Kantoor

De werkomgeving speelt een erg grote rol in de productiviteit van je werknemers. Ik help je om een kantoor te creëren waarin werknemers zich thuis voelen.

Architectenbureau

Dit project bestond uit het ontwerp van het interieur voor een architectenbureau. Tijdens dit proces werkte ik samen met de architecten die in dit bureau werkten. We bundelden onze kennis en inzichten en waren zeer trots op het resultaat. Het werd een gezellig kantoor met een professionele uitstraling.

Transportbedrijf

Voor een transportbedrijf ontwierp ik de kantoorruimtes, een vergaderzaal, een aangename receptie én een opleidingsruimte. Doorheen alle ontwerpen was wit, in combinatie met hout, een terugkerende factor. Zo ontstond er een modern, maar toch rustgevend interieur, waarin de werknemers zich volledig thuis voelen. Om dit aangenaam gevoel volledig te ondersteunen ontwierp ik ook een bar waar personeelsfeestjes of gezellige drinks met collega’s kunnen doorgaan. 

Verzekeringskantoor

In eerste instantie werd ik door deze opdrachtgevers ingeschakeld om kleuradvies te geven. Uiteindelijk vroegen ze mij om ook aan de slag te gaan met een volledig ontwerp van de kantoorruimtes. Het resultaat is een functioneel ontwerp dat rekening houdt met alle activiteiten die plaatsvinden in het kantoor.

Bouwbedrijf

Tijdens deze opdracht mocht ik een volledig concept uitwerken voor het kantoor van een bouwbedrijf. Ik bepaalde de volledige inrichting en stijl. Boven kwamen de kantoren voor de directie en een ruime vergaderruimte en onder kwam een ontvangstruimte. Ik wilde doorheen heel het gebouw een professionele maar huiselijke sfeer creëren. 

Verzekeringskantoor

Tijdens dit project werd ik ingeschakeld om de volledige inrichting van een verzekeringskantoor te ontwerpen. Ik koos voor een strak design met een eigentijds karakter. Hierdoor ontstond er een professionele maar toch warme en aangename sfeer in het kantoor.

Afwerkingsbedrijf

Tijdens dit project werd ik gevraagd om van een oude loods een modern kantoor te maken. Om dit te realiseren werkte ik in elke ruimte met veel lichtinval. Zo lijkt elke ruimte extra groot.  

Bank

In het ontwerp van dit project werd de kleur van het logo consistent verwerkt in huiselijke elementen. Zo werd het interieur rustgevend maar toch zeer herkenbaar én professioneel.

Notariaat

Tijdens dit project lag de uitdaging in het aanpassen van het ontwerp aan de bestaande voorzieningen. De vloer en de elektriciteit waren namelijk al aanwezig voor ik aan de slag ging met het interieur. 

Security bedrijf

Voor een security bedrijf maakte ik een functioneel ontwerp dat rekening hield met de dagelijkse activiteiten van de werknemers. Ik creëerde een stijlvol kantoor dat toch erg aangenaam is om in te werken.

Van Oirschot Ventilatie en verwarming

Een kantoor waarin de werknemers zich thuisvoelen en dat tegelijk de juiste look en feel van de onderneming uitstraalt was de doelstelling van dit project. 

Andere projecten

Andere projecten