Kantoor

De werkomgeving speelt een erg grote rol in de productiviteit van je werknemers. Pas je kantoor aan volgens het principe van het nieuwe werken waar jouw medewerkers centraal staan. Hulp nodig bij de indeling, of wil je jouw werkruimte graag renoveren? Ik help je om een kantoor te creëren waarin werknemers zich thuis voelen.

Boekhoudkantoor

Een boekhoudkantoor waar medewerker met enthousiasme werken en klanten ontvangen? Dat was het doel voor dit kantoor in Hasselt. Ik zorgde voor lichtrijke ruimtes waar er voldoende privacy is, zodat de focus steeds optimaal blijft. De strakke afwerking zorgt voor een eigentijdse, karaktervolle uitstraling.

Thuisbureel

Een goede thuiswerkplek is essentieel voor de productiviteit. Dit thuisbureel in Genk toverde ik om tot een lichtrijke ruimte met een warmte tint. Het strakke design, in combinatie met de warme houten vloer, zorgt ervoor dat het aangenaam werken is. De inbouwkasten zorgen voorts voor voldoende opbergruimte.

Verzekeringskantoor

Voor dit kantoor in Bree creëerde ik een werkruimte die niet alleen functioneel is, maar ook inspireert.

De natuurlijke lichtinval geeft de ruimte een verfrissende sfeer, terwijl strakke lijnen en moderne elementen zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Kantoor vakbond

De werkomgeving speelt een belangrijke rol in de productiviteit van je werknemers.

Voor dit kantoor in Bilzen creëerde ik een overzichtelijk geheel met voldoende lichtinval. Elke ruimte wordt optimaal benut en heeft de nodige privacy.

Architectenbureau

Bij het inrichten van deze kantoorruimte werkte ik nauw samen met de werknemers van dit architectenbureau. We bundelden onze kennis en inzichten en creëerden verschillende werkzones waar de architecten zich creatief kunnen uitten. Het resultaat? Een gezellig kantoor met een professionele uitstraling.

Kantoor en zorgwinkel Leopoldsburg

In Leopoldsburg toverde ik de oude werkruimtes, die dringend toe waren aan renovatie, om in een hedendaags kantoor en zorgwinkel. Het pand werd volledig gestript en kreeg een nieuwe indeling, waarbij de werknemers centraal stonden. Elke ruimte wordt nu optimaal benut. Het geheel is overzichtelijk en ieder heeft zijn eigen kantoor met de nodige privacy. De ramen aan de voorzijde zorgen voor een rijke lichtinval en dienen als vitrine om zorgproducten te etaleren.

Notariaat

Een ontwerp aanpassen aan de bestaande voorzieningen is altijd een uitdaging. Bij dit project waren de vloer en elektriciteit al aanwezig voor ik aan de slag ging met het interieur. Het notariaat kreeg een stijlvolle en rustige vergaderzaal waarbij de lichte kleuren in een mooi contrast staan met het duurzame donkere hout.

Kantoor en zorgwinkel Landen

Ook in Landen richtte ik een kantoor en zorgwinkel in dat gevestigd was in een nieuwbouwpand. De look-and-feel van de zorgwinkel in Leopoldsburg werd hierbij volledig doorgetrokken. Het bepalen van de indeling was een uitdaging omdat het pand enkel aan de voorzijde ramen heeft. Zo kreeg niet elk kantoor natuurlijk daglicht waardoor er ramen werden geplaatst in de tussenmuren. Dit zorgde overigens voor meer openheid en daglicht mét de nodige privacy.

Transportbedrijf

Voor een transportbedrijf ontwierp ik de kantoorruimtes, een vergaderzaal, een aangename receptie én een opleidingsruimte. Doorheen alle ontwerpen was wit, in combinatie met hout, een terugkerende factor. Zo ontstond er een modern, maar toch rustgevend interieur, waarin de werknemers zich volledig thuis voelen. Bijpraten met de collega’s? Dat kan aan de gezellige, houten bar.

Bouwbedrijf

Het uitgangspunt van dit project? Een professionele en huiselijke sfeer combineren om klanten een uitnodigend, aangenaam gevoel te bezorgen. De inrichting en indeling werd volledig bepaald en uitgetekend in 3D. Door gebruik te maken van natuurlijk licht en witte muren creëerde ik ook een ruim gevoel in dit bouwbedrijf.

Verzekeringskantoor

Tijdens dit project werd ik ingeschakeld om de volledige kantoorinrichting van een verzekeringskantoor te ontwerpen. Om gemotiveerd te zijn en optimaal te kunnen werken, is een aangename werkomgeving een belangrijke factor. Een strak design met een eigentijds karakter zorgde voor een professionele maar toch warme en aangename sfeer in het kantoor.

Bank

Voor het concept bij het inrichten van deze Bank werd het logo verwerkt in het interieur. De kleur van het logo komt meermaals terug in het meubilair en huiselijke elementen. Het resultaat? Een rustgevend interieur maar toch herkenbaar én professioneel.

Verzekeringskantoor

Een interieur moet niet alleen mooi ogen en uitnodigen, het moet vooral functioneel zijn. Zo nam ik voor dit verzekeringskantoor de kantoorruimtes onder handen en gaf ik kleuradvies. Het resultaat is een functioneel ontwerp dat rekening houdt met alle activiteiten die plaatsvinden in het kantoor volgens het principe van het nieuwe werken.

Afwerkingsbedrijf

Een oude loods herbestemmen als een hedendaags kantoor? Geen probleem! Deze renovatie, een modern ontwerp in combinatie met slim gekozen lichtinval, blies deze ruimte nieuw leven in.

Security bedrijf

“Het nieuwe werken” implementeren in dit Security bedrijf leidde tot een functioneel ontwerp dat rekening hield met de dagelijkse activiteiten van de werknemers. De kantoorruimten werden stijlvol ingericht, waardoor het collegiaal aangenaam werken is.

Van Oirschot Ventilatie en verwarming

Een kantoor waarin de werknemers zich thuis voelen en dat tegelijk de juiste look-and-feel van de onderneming uitstraalt, staat in dit project centraal. Ook voor deze kantoorruimten werd de inrichting en indeling volledig bepaald en uitgetekend in 3D.  

Wil jij jouw kantoor ook laten (her)inrichten?
Contacteer ons nu!

Andere projecten

Andere projecten