Kantoor

De werkomgeving speelt een erg grote rol in de productiviteit van je werknemers. Ik help je om een kantoor te creëren waarin werknemers zich thuis voelen.

Architectenbureau

Dit project bestond uit het ontwerp van het interieur voor een architectenbureau. Tijdens dit proces werkte ik samen met de architecten die in dit bureau werkten. We bundelden onze kennis en inzichten en waren zeer trots op het resultaat. Het werd een gezellig kantoor met een professionele uitstraling.

Transportbedrijf

Voor een transportbedrijf ontwierp ik de kantoorruimtes, een vergaderzaal, een aangename receptie én een opleidingsruimte. Doorheen alle ontwerpen was wit, in combinatie met hout, een terugkerende factor. Zo ontstond er een modern, maar toch rustgevend interieur, waarin de werknemers zich volledig thuis voelen. Om dit aangenaam gevoel volledig te ondersteunen ontwierp ik ook een bar waar personeelsfeestjes of gezellige drinks met collega’s kunnen doorgaan. 

Verzekeringskantoor

In eerste instantie werd ik door deze opdrachtgevers ingeschakeld om kleuradvies te geven. Uiteindelijk vroegen ze mij om ook aan de slag te gaan met een volledig ontwerp van de kantoorruimtes. Het resultaat is een functioneel ontwerp dat rekening houdt met alle activiteiten die plaatsvinden in het kantoor.

Bouwbedrijf

Tijdens deze opdracht mocht ik een volledig concept uitwerken voor het kantoor van een bouwbedrijf. Ik bepaalde de volledige inrichting en stijl. Boven kwamen de kantoren voor de directie en een ruime vergaderruimte en onder kwam een ontvangstruimte. Ik wilde doorheen heel het gebouw een professionele maar huiselijke sfeer creëren. 

Verzekeringskantoor

Tijdens dit project werd ik ingeschakeld om de volledige inrichting van een verzekeringskantoor te ontwerpen. Ik koos voor een strak design met een eigentijds karakter. Hierdoor ontstond er een professionele maar toch warme en aangename sfeer in het kantoor.

Afwerkingsbedrijf

Tijdens dit project werd ik gevraagd om van een oude loods een modern kantoor te maken. Om dit te realiseren werkte ik in elke ruimte met veel lichtinval. Zo lijkt elke ruimte extra groot.  

Bank

In het ontwerp van dit project werd de kleur van het logo consistent verwerkt in huiselijke elementen. Zo werd het interieur rustgevend maar toch zeer herkenbaar én professioneel.

Notariaat

Tijdens dit project lag de uitdaging in het aanpassen van het ontwerp aan de bestaande voorzieningen. De vloer en de elektriciteit waren namelijk al aanwezig voor ik aan de slag ging met het interieur. 

Kantoor en zorgwinkel Leopoldsburg

Deze kantoren waren dringend aan renovatie toe, het interieur dateert nog van in de jaren 80. Als opdracht mocht ik het filiaal inrichten zodat het aansluit bij de hedendaagse normen. Het volledige kantoor werd gestript. We zijn gestart met een vernieuwde indeling die tegemoet kwam aan de huidige behoeften. Elke ruimte wordt nu optimaal benut, het geheel is overzichtelijk en ieder heeft zijn eigen kantoor met de nodige privacy. De ramen aan de voorzijde dienen als vitrine om zorgproducten te etaleren. Zo kunnen mensen van zowel buiten als binnen te producten bekijken.

 

Kantoor en zorgwinkel Landen

Voor dit project diende een nieuwbouw ingericht te worden als kantoor en zorgwinkel. Allereerst heb ik de indeling van de ruimte bepaald. Nadien, besloot ik me te verdiepen in de inrichting. Deze diende gelijkaardig te zijn met het vorige ontwerp. 

Omdat er enkel ramen aan de zijkant en voorzijde zijn, hebben we met kantoren gewerkt met bovenlicht. Zo creëerde ik toch daglicht in ieder kantoor.

De inrichting is een combinatie van zowel maatwerk als standaard meubilair.

 

 

 

 

Security bedrijf

Voor een security bedrijf maakte ik een functioneel ontwerp dat rekening hield met de dagelijkse activiteiten van de werknemers. Ik creëerde een stijlvol kantoor dat toch erg aangenaam is om in te werken.

Van Oirschot Ventilatie en verwarming

Een kantoor waarin de werknemers zich thuisvoelen en dat tegelijk de juiste look en feel van de onderneming uitstraalt was de doelstelling van dit project. 

Andere projecten

Andere projecten