Horeca

Het interieur van een horecazaak is enorm belangrijk. Maar zie je, dankzij de talloze mogelijkheden, door de bomen het bos niet meer? Ik help je met een ontwerp dat de ziel van jouw zaak weerspiegelt.

Café Coureur

Café Coureur is een écht fietsbelevingsproject. De locatie bestaat uit een brasserie, een hotel, een vergaderzaal, douches voor de fietsers, een ruimte om je fiets te repareren, … Kortom: alles wat je je maar kan bedenken als wielertoerist. Ik probeerde het unieke karakter van de zaak te weerspiegelen in alle ontwerpen. Zo is bijvoorbeeld de brasserie industrieel, maar toch enorm gezellig.

Brasserie 't Oud Stadhuys

Deze brasserie was vroeger het stadhuis. De uitdaging bestond erin om van een ouderwets gebouw een trendy locatie te maken. Twee kernwoorden stonden centraal: landelijk én strak. 

Hotel De Boskar

Naast brasserie ‘t Oud Stadhuys ligt Hotel De Boskar. Het interieur van het hotel ontwierp ik in dezelfde stijl als de brasserie: landelijk, strak én trendy.

La pradera

Deze tapas- en wijnzaak was vroeger een grootmoeders huis waar jarenlang een café was. Ik transformeerde het naar een eigentijds interieur met respect voor het karakter van de woning.

Andere projecten

Andere projecten

a