Showroom

Een aantrekkelijke en overzichtelijke showroom die de stijl van je merk weergeeft is uiterst belangrijk bij het gevoel dat je klanten zullen krijgen bij je product. Wil je graag indruk maken met je showroom? Ik help je graag.

Xerox

Tijdens dit project ontwierp ik voor Xerox, een bedrijf dat printers verkoopt, een nieuwe showroom. Ik werkte met lichte kleuren en veel hout. Zo gaf de showroom een rustgevende en tegelijkertijd professionele indruk 

EMT electriciteits-werken

Dit project bestond uit het omvormen van een volledig leegstaand pand. Samen met de opdrachtgever heb ik bekeken welke ruimtes er allemaal voorzien moesten worden. Eenmaal de indeling van alle lokalen vast stond, ging ik aan de slag met de inrichting ervan. 

Bioracer

Voor bioracer maakte ik het ontwerp van de indoor shop in het hoofdkantoor. De opdracht was om de shop voor particulieren meer open te trekken en in de shop voor professionelen iets meer privacy te creëren, zonder in te boeten aan het ruimtelijk gevoel. Uiteraard moest alles ook overzichtelijk zijn.

Landi

Deze opdrachtgever vroeg mij om de showroom, waar kopers van een appartement hun keuzes kunnen maken over de inrichting, volledig te ontwerpen. De bedoeling was om een open en comfortabele ruimte te creëeren waar het cliënteel materialen konden kiezen in een gezellige en rustige sfeer. 

Andere projecten

Andere projecten