Woningen

Toe aan een nieuw interieur voor je woning? Ik kan je helpen met totaalrenovaties, het herbekijken van de huidige indeling van je woning en tot slot de uiteindelijke inrichting. We maken van je huis je thuis!

Woning Schilde

Previous
Next

Tijdens dit project werd ik ingeschakeld om van een oud huis een droomhuis te maken. Samen met de eigenaars besprak ik uitgebreid de stijl die ze voor ogen hadden. Hierna kon ik aan de slag met een volledige herindeling en interieurinrichting die strookte met de gewenste stijl. 

Woning Niel-bij-as

Previous
Next

Tijdens dit project renoveerde ik de keuken en de leefruimte. De leefruimte was zeer klassiek ingericht. De leefruimte en de keuken waren bijvoorbeeld volledige aparte ruimtes. De klant wou graag een ruimere keuken en meer visueel contact met de leefruimte. Om deze twee ruimtes meer in elkaar te laten overlopen werd er beslist om de wand tussen de leefruimte en de keuken gedeeltelijk weg te nemen. Ik renoveerde ook de badkamer op het gelijkvloers. Deze badkamer voldoet nu aan de hoogste normen van comfort. Daarnaast is er een inloopdouche én een ligbad voorzien. 

Woning Olmen

Previous
Next

De opdracht tijdens de project was simpel: zoveel mogelijk open ruimte creëeren met veel daglicht. Om dit te realiseren is er geopteerd om aan de achterzijde een uitbouw te maken met veel glas. Op deze manier werd de leefruimte vergroot en was de dakoversteek weg. Het resultaat werd een woning die rust, ruimte én licht uitstraalt. 

Appartement Knokke

Previous
Next

De uitdaging tijdens dit project waren de vloeren en technieken die reeds aanwezig waren. Hier moest ik rekening mee houden tijdens het ontwerpen. Het resultaat werd een tijdloze inrichting. 

Loft Turnhout

Previous
Next

Voor deze opdrachtgever had ik reeds enkele andere inrichtingen gedaan. Ik werd van bij de plannen reeds betrokken. Zo konden we de ruwbouw aanpassen aan het interieur. Dat was een enorme meerwaarde voor het resultaat. 

Woning Tessenderlo

Previous
Next

Dit project bestond in eerste instantie uit het keukenontwerp, maar werd uitgebreid tot de herinrichting van de leefruimte. Zo kon ik, door gebruik van herkenbare kleuren en materialen, van de living en de keuken één geheel maken.  

Woning Oudsbergen

Previous
Next

De eigenaars van deze woning schakelden mij in om hun badkamer en leefruimte te renoveren. Voor de badkamer hadden ze een duidelijk beeld voor ogen: de sfeer van een gezellig hotel. Om dit te bekomen werd er in de douche bijvoorbeeld een extra bankje gecreëerd om de ruimte optimaal te benutten. Daarnaast plaatse ik ook een moderne foamzetel, die nat mag worden, in de badkamer. 

Woning Geetbets

Previous
Next

De bewoners van deze woning wilden hun onderverdiep uitbreiden met een uitbouw. Ik maakte een ontwerp dat volledig bestond uit glas. Zo leek de ruimte opmerkelijk groter. Dit nieuw gedeelte werd een zit- en eetruimte waar je nu gezellig kan vertoeven en genieten, terwijl de kinderen in de tuin spelen. 

Woning As

Previous
Next

Toen ik aan de slag ging met mijn ontwerp voor de totaalrenovatie van deze woning zag ik enorm veel potentieel in het onderste verdiep. Dit verdiep ging nu verloren door een onlogische indeling. Daarom werkte ik een volledig nieuwe indeling uit. De ruimte waar vroeger de wasplaats was, werd nu de zithoek en in de bijkeuken kwam de wasplaats. Op die manier werd elke ruimte optimaal benut.

Woning Tessenderlo

Previous
Next

Vóór de transformatie bestond deze woning, uit de jaren 60, uit heel wat overbodige dunne tussenwanden. Ik haalde deze wanden weg waardoor één open ruimte ontstond. 

Woning Maaseik

Previous
Next

Dit project bestond uit de totaalrenovatie van de gedeeltelijke woning en bijbouw. De challenge was om van het oude en nieuwe gedeelte één geheel te maken. Ik maakte een ontwerp voor de badkamer, de keuken, de leefruimte en de dressing. In de keuken gebruikte ik wandkasten voor een optimaal gebruik van de ruimte en in de dressing ontwierp ik een ‘special effects’ plafond zodat het lijkt alsof je naar de hemel kijkt. 

Woning Wilsele

Previous
Next

De eigenaars van deze woning wilden de leefruimte en keuken renoveren. Ik maakte een ontwerp waarbij deze twee ruimtes één geheel werden. Hierdoor voelt de ruimte nu opmerkelijk groter aan dan voordien. 

Woning Herk-De-Stad

Previous
Next

De eigenaars van deze woning schakelde mij in om de gehele bovenverdieping, die bestond uit een badkamer, slaapkamer én bureau, te herbekijken. In de slaapkamer haalde ik het plafond weg waardoor een mezzanine ontstond. Zo werd de kamer in één keer een heel stuk groter. 
De badkamer kreeg een luxueuze uitstraling en de bureauruimte werd praktisch maar aangenaam ingericht. 

Woning Tessenderlo

Previous
Next

Dit project was een totaalrenovatie van één verdiep dat bestond uit een leefruimte, een keuken, een badkamer en één slaapkamer. Veel kamers op één verdiep dus. Niet dragende muren gingen weg en een grotere badkamer, slaapkamer en zélfs een dressing ontstond.

Woning Sint-Truiden

Previous
Next

Een zolderverdiep omtoveren naar twee kinderkamers en één badkamer, dat was de uitdaging van dit project. Om de ruimte optimaal te benutten maakte ik op elke kamer boven de trap een coole zitruimte voor de kids. Op deze manier ging geen enkele ruimte verloren.

Loft Hasselt

Previous
Next

De eigenaren van dit pand kochten deze loft omdat ze enorm veel potentieel zagen. Al vlug bleek het inrichten toch moeilijker dan ze dachten. Daarom schakelde ze mij in. Ze wilden graag voldoende bergingen maar toch het ruimtelijke gevoel behouden. Om dit te bekomen werd er bewust gekozen voor een strakke vormgeving. Het kerselaar hout is terug te vinden over de gehele woning om een warme en rijkelijke touch te geven aan het interieur. 

In een goed ontwerp voel je je meteen thuis en heb je een comfortabel en veilig gevoel!

Andere projecten

Andere projecten

e